De Grote Vriendelijke Podcast

De Grote Vriendelijke Podcast header image 1
July 14, 2020  

Winactie en Grote Vriendelijke Pauze

July 14, 2020

zomer2.jpgDe zomervakantie is begonnen! Ook de GVP’ers gaan op reis en daardoor lukte het niet om deze maand een geschikte opnamedatum te vinden. We nemen dus een Grote Vriendelijke Pauze, maar zijn er eind augustus weer!

Ondertussen maken onze luisteraars kans op een prachtig GROOT VRIENDELIJK VAKANTIEPAKKET met vier boeken voor in de zomervakantie.

We mogen drie pakketten weggeven met de vier boeken die we in juni-aflevering bespraken: ‘Het jaar dat de bijen kwamen’ van Petra Postert, ‘Avonturen van de dappere ridster’ van Janneke Schotveld, ‘Pokko heeft een trommel’ van Matthew Forsythe en ‘Quotum’ van Marloes Morshuis.

Je maakt kans op het pakket door de antwoorden op de onderstaande vragen en je adres uiterlijk vrijdag 17 juli 2020 op te sturen naar info@degrotevriendelijkepodcast.nl. Zaterdag 18 juli maken we de winnaars bekend via sociale media.

1. Hoe warm is het in de winter bij de bijen in de kluit?
2. Op wie is de bakker van de ridster verliefd?
3. Aan welke andere tekenaars doet het boek over Pokko denken?
4. Hoe heet de groep mensen in 'Quotum' die nog maar half mag leven?

De antwoorden zijn natuurlijk terug te horen in de 29e aflevering van de Grote Vriendelijke Podcast. Met dank aan Lemniscaat, De Eenhoorn, Van Holkema & Warendorf en Ploegsma.

We wensen jullie een fijne zomer met veel leesplezier. Tot eind augustus!